Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Més violència a Bonavista: Assalten una dona gran a punta de navalla

Els fets s'han produït a la cruïlla entre els carrers Sis i Vint-i-sis | La víctima ha rebut una punyalada però un pastiller a la butxaca de l'anorac ha esmorteït l'atac

Nou episodi violent al barri de Bonavista de Tarragona. Durant el matí d’avui dilluns, 25 de gener, una dona gran ha estat assaltada a punta de navalla a la cruïlla entre els carrers Sis i Vint-i-sis. Segons apunta el gendre de la víctima, els atacants eren tres homes, joves, que li han acabat robant la bossa, anells, arracades i els diners de la paga de la jubilació, que justament duia a sobre.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Perpetrat el robatori, i segons el testimoni del familiar, un dels assaltants ha propinat una ganivetada al ventre de la víctima que, afortunadament, ha estat esmorteïda per un pastiller de plàstic que duia a la butxaca de l’anorac. L’atac, precisament, li ha provocat diverses contusions i lesions lleus, recollides en l’informe mèdic que la dona ha aportat als Mossos d'Esquadra. La policia catalana, que ha rebut la denúncia durant el migdia d’avui dilluns, ja ha obert una investigació per tal de localitzar els presumptes autors dels fets.