Imatge d'un atropellament al barri de Torreforta

Ferit menys greu un nen en un atropellament al barri de Torreforta, a Tarragona

Els fets s'han produït al voltant d'un quart de dotze, al carrer de Gandesa | L'infant ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII

Important desplegament dels serveis d’emergència a la ciutat de Tarragona. Al voltant d'un quart de dotze d’avui dissabte, 27 de febrer, un vehicle ha atropellat un nen d'uns set anys al carrer de Gandesa, al barri de Torreforta. Els Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana de Tarragona i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit immediatament a la zona. L'infant, segons fonts dels Bombers, hauria patit cops i una possible fractura a la cama, i ha estat traslladat cap a l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic menys greu. Veïns de la zona es queixen que a la via hi ha mala visibilitat per a la circulació, que es condueix a gran velocitat i els passos de vianants estan sense pintar.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!