Exterior dels jutjats de Reus

Buiden i desnonen una casa centenària a Alforja per error

Els fets es remunten al 2018 i els afectats estan immersos en un procediment judicial

L'any 2018 començava el malson per un veí d'Alforja. L'errada a l'hora d'entrar en una casa per un desnonament hipotecari li va fer perdre tots els objectes que tenia a dins la casa. Després de tres anys, el procediment judicial continua obert i no ha pogut recuperar res de la casa.

Segons informa el Diari de Tarragona, la víctima, que viu a Reus, va ser alertada que podia haver-hi ocupes al seu domicili d'Alforja. De pressa, es traslladen fins al municipi del Baix Camp i es troben amb canvis en portes i decideixen alertar als Mossos d'Esquadra. 

Els agents, un cop a lloc, van decidir no entrar a l'interior per precaució i van marxar del lloc dels fets. L'afectat és informat per veïns que han anat diverses furgonetes i un dels presents els havia dit que era un desnonament hipotecari. Després d'això, es va iniciar el procés d'obrir les portes i buidar l'interior de l'habitatge. 

Un immoble centenari

La víctima, segons el citat mitjà, va comprar la casa fa més de 25 anys. Un immoble de més de cent anys i que havia sigut la llar de diversos membres de la seva família durant generacions. Tot un seguit de records que han deixat buits.

A l'interior de l'immoble hi havia diverses pertinences. Des de roba i electrodomèstics, fins a ampolles de vi o barrils que guardava. A més, també hi havia mobles antics, alguns d'ells que tenien més de cent anys.

Una greu equivocació

Els executors del desnonament van tornar a lloc i els propietaris van ser alertats. Un cop a lloc, es van identificar com els propietaris i van reconèixer l'errada, segons el Diari de Tarragona. A més, van assegurar que intentarien solucionar l'incident, però no hi ha hagut cap notícia de les pertinences que hi havia i es van prendre.

Enfront d'aquesta lamentable situació, es va iniciar un procediment judicial a les mans d'advocats. La primera errada era en la casa, que no era la que es va entrar i buidar, si no una altra que hi havia a prop. 

Per aquest motiu, es van denunciar diversos individus implicats en l'execució del desnonament. Després de tres anys, però, el procediment judicial segueix obert als jutjats de Reus, pels delictes de violació de domicili, robatori o furt i receptació.