Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Desallotgen dues festes il·legals en una mateixa tarda a la ciutat de Reus

La primera concentrava 10 persones en un local de l'avinguda Jaume I | L'altra, una reunió de 15 estudiants en un pis del carrer Alt del Carme

Després de l’última festa il·legal detectada, per Carnaval, en una masia la ciutat de Reus, la Guàrdia Urbana n’ha desmantellat una altra en un pis del carrer Alt del Carme, al centre de la capital del Baix Camp. Els fets es van produir ahir dissabte, 27 de febrer, al voltant de les sis de la tarda i, en aquest cas, la policia reusenca va trobar-hi un total de 15 persones joves que incomplien les mesures antiCovid. Comprovats els fets, els agents van aixecar actes als assistents per fer trobades de més de sis persones. A Reus, precisament, no és el primer cas de festa en un immoble que es detecta. De fet, és sabut que s’estan llogant pisos a estudiants i joves per tal que hi duguin a terme aquestes mena de reunions.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Festa amb 10 persones en un local de Reus

Segons han confirmat fonts policials a TarragonaDigital, instants abans dels fets del carrer Alt del Carme, la Guàrdia Urbana de Reus també va desallotjar una trobada amb deu persones que incomplien les restriccions sanitàries en un local de l'avinguda de Jaume I. Els agents, en aquesta actuació, van rebre l'avís a les 17.03 hores.