Discover Policia Nacional

Detingut un home amb una navalla per amenaçar a un agent de policia de la comissaria de Tarragona

L'incident es va iniciar quan li van dir que li faltava documentació

Moments de tensió a la comissaria de la Policia Nacional de Tarragona, a la plaça d'Orleans. Un individu va intentar tramitar, aquest dimarts, 1 de setembre, la renovació dels seus documents d'estrangeria i el tràmit no va anar bé. El funcionari que el va atendre el va informar que  mancaven alguns papers per a poder iniciar el procediment. Aquest home no es va prendre gaire bé aquesta informació i va començar a cridar, exigint que li fessin els papers. 

En un primer moment, se'l va convidar a sortir de les dependències policials i l'individu s'hi va negar, fins a la intervenció d'un dels agents policials present a la comissaria que va aconseguir que aquesta persona abandonés les oficines

Va tornar amb una navalla

Finalment, aquesta persona va marxar de les dependències però va tornar al cap d'uns 10 minuts i encara més alterat, com es pot observar en un vídeo que ha facilitat el servei de premsa de la Policia Nacional a Tarragona. L'individu es va presentar a la porta de l'edifici amb una navalla oberta, a la mà dreta, de sis centímetres de llargària, i fent gestos amenaçants als agents. A més a més, es va realitzar un tall superficial al coll. Quan aquesta persona es va aproximar a un dels policies,  l'agent el va reduir, en qüestió de segons, ajudat per un company, i davant de la mirada tranquil·la de la desena de persones que esperaven per accedir a l'interior de la comissaria. Aquest segon agent va acabar amb ferides lleus en un braç i en un genoll. 

L'individu va ser detingut pels presumptes delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat  i lesions. La persona detinguda té antecedents policials per robatori amb violència i robatori amb força. En el moment de la seva detenció portava 1,5 grams d'haixix a sobre.