Imatge del dispositiu conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos al barri Montserrat de Reus

Un avís de violència de gènere a Reus acaba amb la detenció de dues persones

L'home ha estat detingut pel delicte de violència de gènere i la dona per intentar agredir un agent

Les sirenes  policials que es van sentir des de diversos punts de Reus el vespre de Divendres Sant van cridar l'atenció als veïns i veïnes de la ciutat. Als voltants de les deu de la nit, patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus es van sentir per l'avinguda Marià Fortuny —on hi ha la comissaria— o l'avinguda Països Catalans, entre altres carrers cèntrics de la ciutat com l'avinguda Sant Jordi o Prat de la Riba. El destí de totes elles, però, era el barri Immaculada. 

L'avís policial, segons ha pogut saber TarragonaDigital, es va donar per una agressió de violència de gènere al carrer Ángeleta Ferrer Sensat, del barri reusenc. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus van anar fins al lloc de l'avís i, en arribar, es van prendre detingut  l'home, segons marca el protocol en aquests casos de violència. 

Davant d'aquesta detenció, la dona  que havia sigut víctima de l'agressió, va mostrar nerviosisme i va intentar agredir un dels agents, sense arribar a fer-ho. 

Els dos membres de la parella va ser traslladada al CAP Sant Pere per ser sotmesos a una revisió mèdica després dels fets i, tot seguit, van ser tots dos detinguts. L'home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i la dona  com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat contra els agents en grau de temptativa.