Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Municipal de la Canonja

Detingut a la Canonja conduint un cotxe robat després d'una persecució

L'home, un veí de Barcelona, està acusat de resistència i desobediència a agents de l'autoritat, furt d'un vehicle, conducció temerària i conduir sense punts

Els agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja han detingut aquesta passada nit un home, veí de Barcelona, acusat dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, furt d'un vehicle, conducció temerària i conduir sense punts. Els fets han tingut lloc a dos quarts de dotze de la nit, quan una patrulla policial ha detectat una furgoneta que davant la presència dels agents ha comès una infracció de trànsit.

Davant aquesta situació, els agents han iniciat el seguiment del vehicle, ordenant al conductor que s'aturés. L'home, però, ha fet cas omís a les demandes de la policia, accelerant bruscament i iniciant la fugida per diversos carrers del municipi.

Després d’uns minuts, el vehicle fugit ha accedit a un carrer a prop d’una zona agrícola i el conductor ha frenat bruscament, colpejant amb el vehicle policial. L’acompanyant del vehicle ha pogut fugir corrent pel camp i els agents municipals, encara que el conductor es va resistir molt, han procedit a la seva detenció.

El vehicle que conduïa el detingut havia estat robat a Barcelona fa dos mesos

Una vegada arrestat, els agents han fet les gestions corresponents i han esbrinat que el vehicle havia estat sostret el passat mes de maig a Barcelona i que el conductor no tenia el carnet retirat per falta de punts.

Agents dels Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc dels fets per traslladar el detingut a la comissaria de Campclar.