Imatge d'arxiu de la Policia Local de Constantí

Constantí: Localitzen un home amb tres ordres de detenció perquè no duia mascareta

Els fets es van produir el passat dimecres, 20 de gener | Agents de la Policia Local el van descobrir en una parada d'autobús

La Policia Local de Constantí (Tarragonès) va detenir un home amb tres ordres judicials de crida i cerca gràcies al fet que van poder identificar-lo en una parada d’autobús perquè anava sense mascareta, segons informen des del consistori. El detingut és un veí de l’Hospitalet de Llobregat, al Baix Llobregat, amb antecedents per delictes contra el patrimoni, atemptats contra els agents de l’autoritat i violència de gènere.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els fets, el passat dimecres

Dimecres passat, 20 de gener, agents de la Policia Local de Constantí el va veure a la parada de l’autocar sense mascareta, per la qual cosa van identificar-lo i van saber que l’individu era buscat per tres jutjats de Catalunya amb ordres de detenció. El jutge de guàrdia, precisament, en va ordenar l’ingrés a presó.

Darrerament, la policia de Constantí ha intensificat els controls preventius per vigilar el compliment de les mesures dictades per contenir la pandèmia. Entre l’1 de gener i avui dilluns, dia 25, s’han imposat fins a 38 denúncies per no complir amb el toc de queda i no portar mascareta.