El motorista que anava al doble de velocitat per l'N-240.

El 'fitipaldi' del Vendrell: enganxat al doble de velocitat a l'N-240

Ha estat denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra van caçar aquest diumenge 12 de desembre un motorista que circulava al doble de la velocitat permesa a l'N-240. Va ser en un control preventiu que els agents estaven fent a les Borges Blanques. El motorista circulava a 181 km/hora, en una via on la velocitat estava limitada a 90.

L'infractor va ser detectat a les onze del matí circulant en direcció Tarragona. Tot i captar-lo amb una càmera de control fotogràfic, inicialment no el van poder aturar. Els agents van avisar a la Sala de Coordinació i va ser una altra patrulla que el va aconseguir parar a l'altura de Montblanc.

L'home, de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí del Vendrell, va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària. Se l'ha citat pel pròxim 17 de desembre al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Aquest mateix diumenge, els Mossos d'Esquadra també van actuar a Salou per un robatori amb força que s'havia comès de matinada en un restaurant. Diverses patrulles es van traslladar al lloc dels fets i van aconseguir detenir els dos responsables.