Imatge d'arxiu de l'Hospital Lleuger de Cambrils

Deixen tirat un individu amb ferides per trets de bala a l'exterior de l'Hospital Lleuger de Cambrils

Els Mossos d'Esquadra estan investigant aquest incident

Estranya situació la viscuda a les portes de l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils. Els crits  d'una persona durant la matinada alertaven els treballadors del centre cambrilenc i la sorpresa va ser en sortir a l'exterior. 

En aquest lloc hi havia un home amb diverses ferides de bala, segons ha avançat el Diari de Tarragona i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. Es tractaria d'un individu de trenta anys i d'algun dels països de l'est d'Europa. 

Els fets succeïen la matinada d'aquest divendres, concretament, al voltant de les cinc. Tenia tres ferides de bala, segons el citat mitjà, que no afectarien òrgans vitals però sagnava en abundància. En ser atès pels professionals sanitaris de Cambrils, tot seguit s'ha alertat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

La víctima ha estat traslladada a un altre centre hospitalari, el qual no s'ha volgut donar a conèixer per evitar nous incidents relacionats amb aquest cas. Els Mossos d'Esquadra estan investigant  aquest incident.