Imatge d'un Mosso d'Esquadra amb la seva moto mirant la carretera

Identifiquen el noi de 17 anys trobat mort a la T-310: un veí de Reus

Quan se'l va trobar no portava documentació a sobre

Els Mossos d'Esquadra han identificat el cos del jove que aquest diumenge es va trobar sense vida entre Reus i Riudoms, a la T-310. Es tracta d'un noi de 17 anys veí de Reus segons informa ElCaso. Segons la publicació, es tractaria d'un jove de nacionalitat espanyola i la policia catalana ja n'ha informat la família.

La tesi amb la qual treballen els investigadors policials és que el noi hauria mort atropellat mentre caminava pel voral de la carretera. Els fets haurien tingut lloc a les sis del matí de diumenge ja en terme municipal de Reus, a quilòmetre 2,4 de la carretera. Quan es va localitzar la víctima no portava cap mena de documentació, motiu pel qual s'ha tardat un dia a poder-lo identificar.

Els Mossos investiguen, ara, la manera com va morir el jove, que hauria sigut atropellat per un cotxe que hauria fugit. Segons el mitjà, la policia catalana té identificat un conductor, que és el que va alertar al 112 que havia vist el cos del noi. Les investigacions, encara en fase inicial, apuntarien que aquest conductor ha estat descartat com a responsable de cap manera per part del cos policial.

El seu cotxe no té impactes compatibles amb un accident d'aquestes característiques. Les investigacions policials haurien descartat, per ara, qualsevol lesió en la víctima que no correspongui a l'atropellament. De fet, segons ElCaso, una de les línies d'investigació és que el jove tornés cap a Reus des de Riudoms després d'una festa que va acabar amb l'actuació dels Mossos.

La nit de dissabte a diumenge tancava portes un bar pròxim a la plaça de l'Església de Riudoms. La festa que s'hi va fer per acomiadar-lo va acabar amb destrosses al mobiliari urbà com jardineres. Quan els veïns de la zona van començar a queixar-se del soroll i els aldarulls, es van activar tant la Guàrdia Municipal com els Mossos d'Esquadra.

La policia catalana hi va desplegar dues dotacions dels ARRO segons informa la publicació. Es tracta d'unitats antidisturbis que van dispersar la gent que s'havia reunit al centre del poble. L'Ajuntament va publicar a Facebook l'estat en el qual havia quedat la plaça després de la festa.

Va informar que la Brigada Municipal actuaria perquè la zona tornés a la normalitat. També va apuntar que «Els dos cossos de seguretat seguiran el camí administratiu que correspon (en la línia que fan sempre) per demanar responsabilitats a les persones implicades».