Els Bombers actuant en un incendi a Corbera d'Ebre

Gran desplegament de Bombers per un incendi de vegetació a la Terra Alta

El foc s'ha originat a última hora de la nit del dimarts

ACTUALITZACIÓ 12/08 a les 07.45 hores

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit  l'incendi forestal de Corbera d'Ebre. Les tasques del cos han finalitzat a les 18.32 hores de la tarda del dimecres, 11 d'agost.

ACTUALITZACIÓ 11/08 a les 13.58 hores

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi forestal que crema des d'aquest dimarts a la nit a Corbera d'Ebre i que ha afectat una superfície de  2,5 hectàrees.

Una desena de dotacions terrestres dels Bombers continuen remullant la zona afectada.

NOTÍCIA 11/08 a les 07.40 hores

El Govern de la Generalitat feia una crida a la prudència davant l'onada de calor que arriba al territori. Els pròxims dies es viurà un gran augment de les temperatures i el risc d'incendis s'elevarà a nivells extrems.

Tot i que l'avís s'ha donat per aquest dimecres, a la Terra Alta s'ha viscut un incendi que començava a última hora de la nit de dimarts. Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un desplegament de 13 dotacions fins al municipi de Corbera d'Ebre. Al llarg de la nit, però, hi han treballat fins a 17 unitats del cos.

Un foc en vegetació s'ha originat a prop de la pista forestal entre els paratges de les Crevetes i los Barrancs. Les flames cremaven una zona d'arbres i arbustos, que avançava ràpidament, i preocupava el flanc esquerre.

El cos ha pogut encerclar amb línia d'aigua el perímetre aquesta matinada i ha anunciat que s'ha donat per estabilitzat. Això ha estat a dos quarts menys cinc de les dues de la matinada. A primera hora del matí encara hi treballen dotacions per remullar el terreny.