Josep Maria Mainat durant l'entrega de la Creu de Sant Jordi a Barcelona, el 16 de maig del 2019

Josep Maria Mainat comparteix un inquietant missatge del 2015 que posa els pèls de punta

El productor treu a la llum una publicació del passat relacionada amb tot el que esta passant

El tèrbol cas d'Angela Dobrowlski, investigada per intentar assassinar el seu marit la nit del 22 al 23 de juny de 2020, Josep Maria Mainat, el famós fundador de La Trinca i de la productora Gestmusic, continua oferint detalls inquietants sobre un cas que donarà molt a parlar en els pròxims dies.

Aquest dissabte a la matinada, el famós productor de programes exitosos de televisió com Operación Triunfo o Crónicas Marcianas, compartia un estrany tweet de 2015 després de respondre una seguidora el citat missatge. La publicació retuitada per Josep Maria Mainat tractava una notícia sobre un alumne, fan de la sèrie 'The Walking Dead', que va posar fi a la vida d'un professor de La Sagrera.

 

El macabre missatge de Mainat que surt a la llum 5 anys després

Mainat afirma en aquest mateix tweet que a la seva dona també li agrada la sèrie i es preguntava si s'havia de preocupar per això. Aquest tweet, que data del 20 d'abril de 2015, ha ressorgit gràcies a una seguidora del productor català, que responia amb un «si» a aquest estrany missatge del passat. El productor no ha dubtat en compartir la contestació de la jove en el seu compte personal de Twitter.

A més, pocs minuts després Josep Maria Mainat compartia un altre tweet carregat d'humor negre on escrivia el següent: «M'agrada molt el tema de l'última pel·lícula de James Bond 'No time to die'» (No hi ha temps per morir).

La parella es va casar el maig del 2012 i té dos fills: Jana, nascuda el 2012, i Joan Ramon, nascut el 2015. Mainat va estar abans casat amb la recentment traspassada Rosa Maria Sardà, amb qui té el seu fill gran Pol.

 

A principis del 2020, Mainat i Dobrowski se separen

Mainat i Dobrowlski van començar a tenir problemes segons 'La Vanguardia' i a principis del 2020 van decidir separar-se i deixar de viure junts. Tot i això, la parella quedava habitualment amb els fills, com per exemple per anar a sopar. De fet, el dia d'intent d'assassinat la família sopava a casa de Mainat.

Els dos van protagonitzar el 2013 un programa de 'El Convidat'. Allà, la parella, encara amb bona relació, mostrava a Albert Om la seva vida familiar. Al programa, Mainat va parlar de temes com l'edat, l'amor i els fills. Molt han canviat les coses des d'aquella època tranquil·la per la parella. Veurem com avancen els esdeveniments al voltant de l'estrany cas entre el productor català i encara la seva dona, Angela Dobrowolski.