Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM i diversos agents dels Mossos d'Esquadra

Mor un jove de 19 anys veí de Tarragona en un accident laboral a Cornellà

El treballador ha quedat atrapat en una bobina automàtica

Un jove tarragoní ha mort aquest divendres, 30 d'abril, en un accident laboral en una fàbrica tèxtil  ubicada a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat. Es tracta d'un noi de 19 anysveí de Tarragona.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra  en un comunicat, agents de la comissaria de Cornellà de Llobregat han rebut avís aquest migdia, alertant-los que un home havia patit un accident en una empresa de confecció tèxtil  del mateix municipi. Els fets s’han produït a dos quarts d'una del migdia, quan un home hauria quedat atrapat entre unes bobines automàtiques de recollir tela.

En rebre l’alerta, ràpidament s'han activat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat fins al lloc, així com efectius dels Bombers de la Generalitat, de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat i també personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els bombers han aconseguit alliberar l’home del teler i el personal sanitari ha realitzat maniobres de reanimació, però malauradament, finalment el jove tarragoní ha mort.

Per la seva banda, la Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos de Cornellà de Llobregat ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Cornellà de Llobregat i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.