Gent al carrer del Castell la nit de dissabte a Reus

Nit moguda a Reus: 23 actes per consum d'alcohol a la via pública i un local denunciat per superar l'aforament

La Guàrdia Urbana de Reus ha destacat diverses actuacions des de la caiguda del toc de queda

La primera nit després de la caiguda del toc de queda va ser de calma i tranquil·litat a la ciutat de Reus. «L’actitud cívica i responsable de tots és clau per recuperar la normalitat», destacava la Guàrdia Urbana de Reus el passat dissabte, on hi havia gent que ho aprofitava per passejar o reunir-se en espais públics respectant les restriccions. 

En canvi, la Guàrdia Urbana de Reus, ha hagut de fer diverses actuacions per consum d'alcohol a la via pública i incompliment de les mesures i restriccions pautades arran de la Covid-19. A més, s'ha hagut de fer una actuació  en un local.

El carrer del Castell, epicentre de la nit del dissabte

La nit del dissabte al diumenge hi ha hagut feina per als agents de la Guàrdia Urbana de Reus. El carrer del Castell i la plaça que porta el mateix nom és un dels llocs més concorreguts de Reus amb diversa oferta d'oci. Aquesta passada nit, segons han informat des de la policia reusenca, s'ha hagut de fer una intervenció per incompliment de les normes de civisme i anticovid en aquest punt de la ciutat. 

En concret, hi havia diverses persones consumint begudes alcohòliques a la via pública i els agents han aixecat 23 actes per aquest motiu. A més, en un dels locals que hi ha a la zona, s'ha hagut de denunciar  el seu propietari  per superar l'aforament permès.

Actualment, els interiors dels establiments dedicats a la restauració és d'un aforament del 30%, amb bona ventilació i una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. A les terrasses  no hi ha limitació, però amb una distància mínima de 2 metres.

Deu actes per consum d'alcohol des del final del toc de cada

La Guàrdia Urbana de Reus feia un resum d'actuacions destacables de les primeres nits sense toc de queda a la ciutat. Segons informen, n'hi ha hagut tres en diferents punts de la capital del Baix Camp, destacant les actuacions per consum d'alcohol a la via pública. En una de les actuacions, a més, s'aixecaven dues actes per tinença de drogues. 

Aquestes es van fer al Mas Carpa, on els agents de la Guàrdia Urbana van fer una actuació aixecant 3 actes per consum d'alcohol i 2 per tinença de drogues; al carrer de l'Institut Pere Mata on en van ser 3 per consum d'alcohol; i al carrer Sénia, a la Urbanització Sant Joan, on se'n van aixecar 4 per consum d'alcohol.