Un vehicle dels Mossos, al camí on s'ha trobat el cotxe cremat.

Nous detalls sobre el cadàver calcinat del Vendrell: dins del maleter

Els primers indicis indiquen que seria un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues

El cadàver que s'ha trobat a dins d'un cotxe calcinat entre el Vendrell i Albinyana estava al maleter. Això és el que han confirmat fonts pròximes a la investigació a l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Tot apunta, doncs, que es tractaria d'un crim, descartant altres hipòtesis com la d'un suïcidi.

També segons l'ACN, el vehicle pertanyeria a un veí del Vendrell d'origen marroquí, i el cas estaria relacionat amb el tràfic de drogues. El titular del cotxe, segons apunten des de l'agència, té antecedents per aquest assumpte.

Un camí rural a prop de la C-51

El vehicle ha estat localitzat la passada mitjanit en un camí forestal a prop de la C-51. Una trucada va alertar d'un incendi als Bombers, que van ser els que van trobar el cos a dins del vehicle. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació i l'autòpsia haurà de determinar les causes de la mort. 

Durant tot el matí, la policia científica ha pres mostres del lloc on s'ha trobat el cotxe. Aquest camí rural està situat al terme del Vendrell, tot i que està molt a prop del nucli albinyanenc de la Papiola. El vehicle ja ha estat traslladat a les dependències policials.