Droga.

Troben amagades a Constantí més de 4.800 plantes de marihuana

També van punxar la llum per mantenir la plantació, defraudant una quantitat d'energia que podia abastir més de 500 habitatges

Nou cop al tràfic de drogues al Camp de Tarragona. En aquesta ocasió ha estat una operació realitzada per la Guàrdia Civil la que ha permès desmantellar dues plantacions d'interior de marihuana ubicades a Constantí, al Tarragonès.

La Guàrdia Civil va executar aquest dilluns, 19 de desembre, l'operació 'Troyano', la qual anava enfocada a lluitar contra el cultiu de marihuana 'indoor' a Constantí. Durant el transcurs de l'operatiu es van localitzar dues naus industrials al polígon industrial de Constantí que es dedicaven al cultiu de la marihuana. Allí hi van trobar fins a 4.890 plantes i 60 quilos de cabdells.

L'operació també es va tancar amb la detenció de quatre persones relacionades amb les plantacions. Els detinguts són de nacionalitat albanesa i romanesa, segons ha explicat la Guàrdia Civil.

A més a més, tècnics d'Endesa en coordinació amb la Guàrdia Civil, van participar en l'operatiu, ja que les naus s'abastien de llum punxada. Els tècnics van localitzar els punts on hi havia les connexions il·legals i també van calcular que s'havia defraudat un total de 1.100 amperes entre les dues naus, una quantitat d'energia que pot abastir fins a 550 habitatges, aproximadament.

Ara els detinguts passaran a disposició judicial al Jutjat número 4 de Tarragona i se'ls imputen els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.