Un agent de policia del Vendrell.

La policia del Vendrell atura una ocupació «en calent» al barri del Tancat

L'avís d'uns veïns va permetre la ràpida actuació policial

L'Ajuntament del Vendrell ha informat que la policia local va impedir aquest dimecres una ocupació «en calent» al barri del Tancat. En concret, els agents van poder aturar un intent d'ocupació en un pis de l'avinguda del Tancat de la Plana.

L'avís d'uns veïns del mateix immoble va ser clau per poder actuar amb rapidesa. Quan els agents van arribar van comprovar que l'ocupació s'havia fet a través d'un balcó i forçant una finestra. En aquell moment no hi havia ningú, però es van trobar indicis que l'immoble havia estat ocupat.

Ofert en lloguer

La policia va contactar amb la propietat de l'habitatge, que resideix a l'estranger, alhora que es va avisar un manyà per canviar el pany. També es va posar una reixa a la finestra. Poques hores després, una dona i la seva filla van anar a la comissaria per explicar que un home els havia ofert el mateix pis en lloguer.

Després d'un acord verbal, li havien pagat 1.000 euros i pactat un lloguer de 400 euros mensuals. La policia va oferir assessorament a la dona perquè presentés una denúncia per estafa

Aquest passat dilluns, l'Ajuntament i la policia van presentar un pla especial d'actuació per millorar la seguretat i la convivència. A més d'un increment de les patrulles, un dels punts inclosos al pla és el control de les ocupacions d'habitatges