Botiga Movistar a La Fira CC després del robatori.

Robatori a La Fira Centre Comercial a Reus: sis lladres entren de matinada en diverses botigues

Segons primeres informacions, els autors dels fets serien sis persones que han accedit de matinada al centre comercial reusenc

La Fira Centre Comercial de Reus ha estat víctima d'un greu robatori durant aquesta matinada del dijous 9 de gener. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, un total de sis individus haurien forçat les portes de vidre d'accés al centre comercial situades al carrer Gaudí i, un cop a dins, aquests han robat en diversos establiments. Els objectius principals dels lladres han estat en aquesta ocasió les botigues de companyies telefòniques, les quals estan totes situades a la primera planta, just en el punt on hi ha les portes d'accés que han forçat per accedir al recinte.

Blocs de formigó per rebentar les botigues

Segons han explicat fonts a aquest mitjà, els sis individus haurien entrat de matinada forçant la porta ubicada al carrer Gaudí i que dona accés al centre comercial a la primera planta. Un cop a dins, les botigues de telèfons mòbils han estat les víctimes del robatori: The Phone House, Movistar, Vodafone i Yoigo. El mètode per accedir en aquests establiments ha estat molt més violent, i és que els lladres anaven equipats amb blocs de formigó que han utilitzat per rebentar completament les portes d'accés dels comerços, les quals eren de vidre. De moment es desconeix la quantitat material i econòmica sostreta, tot i que els efectes d'aquest robatori eren ben visibles des de primera hora al centre comercial.

Un avís ciutadà

Els Mossos d'Esquadra  han desplaçat diverses patrulles al centre comercial quan ha tingut coneixement que s'estava produint el robatori. De fet, l'avís d'aquest s'ha produït a les dues de la matinada a través del telèfon 112 per la trucada d'un ciutadà. Durant el matí d'aquest dijous 9 de gener, els investigadors dels Mossos d'Esquadra han efectuat les proves pertinents per tal d'esclarir els fets i segons han explicat a TarragonaDigital, els lladres haurien fugit amb un vehicle. 

També et pot interessar...

Tensió al carrer Ample de Reus per una onada de robatoris a la zona