Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Robatori letal: Troben el cos d'un jove de 26 anys penjant i unes tenalles a Catalunya

Un veí va donar l'avís quan va trobar el cos

Tragèdia a Catalunya. Un veí que passejava tranquil·lament es va trobar una escena totalment macabra. Quan passaven pocs minuts de les dues del migdia del passat dimecres 17 de novembre, una persona va donar l'avís als serveis d'emergències perquè s'havia trobat un cos.

Els fets van ser a Begur, a l'entrada del municipi just a tocar de la GI-653. Va ser allí quan l'home va presenciar l'escena dantesca: un cos penjava a uns tres mestres d'alçada. Ràpidament els serveis d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets, tot i que només van poder certificar la mort de la persona.

Els Mossos d'Esquadra van investigar l'escena i van observar com una caseta de transformació que s'ubicava a poca distància estava oberta. El cos, que estava penjant a uns tres mestres d'alçada, portava unes tenalles a la mà.

Ràpidament els agents van lligar caps i van concloure que es tractava d'un lladre que intentava robar cable de coure i va morir electrocutat. El jove mort tenia 26 anys, era de nacionalitat marroquina i l'últim domicili conegut és a Badalona.