Exterior de la capella de la Floresta

Roben de matinada a l'interior de la capella del barri de la Floresta

Els lladres es van endur el sagrari i dues guardioles, trobades buides a prop del santuari

Els santuaris religiosos tarragonins s'estan convertint en l'objectiu dels lladres de la demarcació. Primer va sortir la notícia de l'entrada a l'Església de Sant Francesc de Reus i ara ha estat el torn de la capella del barri de la Floresta de Tarragona, tal com informa el Diari Més. Els dos incidents han succeït la matinada de diumenge, però no consta que hi hagi relació entre tots dos robatoris. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La petita capella del barri tarragoní està situada als baixos del Bloc Freixe i la nit entre el 13 i 14 de febrer van entrar-hi dues persones. Segons el citat mitjà, el mossèn Paco Xammar detallava que havien robat el sagrari  on es guarda el copó amb les formes consagrades i dues guardioles  on hi hauria entre 30 i 40 euros. Els fets es van donar a conèixer als Mossos d'Esquadra i es va presentar la pertinent denúncia. El robatori està sent investigat per la policia autonòmica i poder esbrinar els autors del robatori.

Els lladres van entrar per una de les finestres de la capella oberta per ser ventilada i, al seu interior, no es va fer cap destrossa. Ben a prop del petit santuari del barri tarragoní es va trobar el sagrari robat, buit i trencat, així com les dues guardioles escurades de diners.

Roben les caixes dels donatius d'una església de Reus

El mateix cap de setmana, una o diverses persones entraven a robar a l'església de Sant Francesc d'Assís de Reus, al carrer de Misericòrdia. Mossèn Josep Maria Gavaldà va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra i també s'està investigant per enxampar els lladres. 

De l'església reusenca se'n van endur les caixes en forma de guardiola que hi ha a les parets del temple on els feligresos fan els donatius. Aquesta és l'única part afectada del temple religiós, ja que ho van regirar tot en cerca de diners i no van endur-se altres objectes de valor, com un ordinador. També es van robar diverses claus de l'església.