Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Civil al Port de Tarragona

Troben el cos sense vida d'un home a les aigües del Port de Tarragona, a les Escales Reials

Es tracta d'un home de 86 anys i veí de Tarragona

Els serveis d'emergència s'han mobilitzat la tarda d'aquest dilluns, 31 de maig, per la troballa d'un  cos sense vida a les aigües del Port de Tarragona. Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, s'ha trobat un cadàver surant a l'aigua, davant les Escales Reials, que correspon a un home de  86 anys veí de Tarragona.

Segons apunta el cos policial, l'home hauria estat passejant una estona per la zona del Port de Tarragona. Més tard, l'home ha sigut vist a l'interior de l'aigua, tot i que es desconeix si hi ha entrat de manera voluntària o no. Finalment, la Guàrdia Civil ha rebut l'avís d'un cadàver flotant a l'aigua en aquella zona, i quan l'han pogut retirar de l'aigua han comprovat que es tracta de l'home de 86 anys.

Un cop rescatat de l'aigua, els agents van practicar-li maniobres de reanimació pulmonar, sense èxit, mentre esperaven l'arribada dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, el personal sanitari no va poder fer res per salvar-li la vida. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i ha obert una investigació per determinar les causes de la mort.

Tercera mort al mar al Camp de Tarragona en menys d'una setmana

Amb aquesta ja és la tercera defunció al mar en els darrers dies al Camp de Tarragona. El passat dijous 27 de maig, es va trobar el cos d'un home de 52 anys a la platja Llarga de Salou. L'home, veí de Tarragona, no presentava signes de violència, així que la principal hipòtesi és que s'hauria ofegat al mar. Dos dies més tard, el dissabte 29 de maig, es va localitzar el cos sense vida d'un home al Port Esportiu de  l'Hospitalet de l'Infant. Es tracta d'un home de 74 anys veí de Pratdip que ja tenia problemes de salut, així que es creu que hauria caigut de la seva embarcació a l'aigua després de perdre la consciència.