Els Mossos d'Esquadra treballant en un accident mortal del conductor d'un cotxe precipitat per un barranc al Montmell

Troben al Montmell un cotxe al fons d'un barranc amb un home mort al seu interior

Per accedir al vehicle s'ha necessitat l'ajuda d'un equip de rescat

El servei d'emergències ha rebut quan faltaven cinc minuts per a les tres de la tarda l'avís d'una persona per la troballa d'un vehicle  al fons d'un barranc, el qual s'hauria precipitat, segons ha avançat el Diari de Tarragona. Per aquesta alarma, s'han activat tres dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulànices del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El vehicle ha estat trobat al municipi del Montmell, en concret, en un barranc a prop de la urbanització Pinedes Altes, on viu el veí que ha alertat de la troballa. 

Per accedir fins al lloc on s'ha trobat el vehicle, s'ha necessitat l'ajuda d'un equip de rescat i, un cop arribat al lloc on es trobava el cotxe, s'ha pogut comprovar que al seu interior hi havia una persona morta. Els fets, però, no haurien succeït aquest dijous i es treballa en la possibilitat que fos un vehicle que s'havia sortit del camí rural i precipitat barranc avall. Les causes encara s'estan investigant.

La víctima mortal és A.C.M., un home de 68 anys, i veí de la Llacuna, a la comarca de la Anoia, i no se'l trobava des de dissabte Amb aquesta víctima, són 44 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.