Pla general de la Torre de Minerva, a la muralla romana de Tarragona, coberta per la bastida i les obres paralitzades, amb uns turistes

Tarragona denunciarà l'empresa que va foradar la muralla i el relleu de Minerva

Ho ha anunciat aquest dilluns el portaveu del govern municipal, Manel Castaño

L’Ajuntament de Tarragona mou fitxa i presentarà una denúncia als jutjats contra l’empresa que va foradar la muralla i el relleu de la Torre de Minerva durant els treballs per fixar la bastida metàl·lica. Així ho ha explicat aquest dilluns el portaveu del govern municipal, Manel Castaño, en una entrevista a Tarragona Ràdio, en què ha afegit que la negligència de l'empresa no pot quedar sense càstig.

En aquest sentit, Castaño ha assegurat que els danys a la muralla i a la Torre de Minerva són inexplicables, motiu pel qual han decidit demanar responsabilitat a l'empresa. Cal recordar que els operaris van fer una dotzena de forats al monument i el portaveu del govern municipal considera que amb assumir el cost de la restauració no n'hi ha prou.

L'empresa, que ha reconegut la negligència dels seus operaris, ha iniciat aquest dilluns la reparació dels forats, assumint el cost de la restauració.