Víctor, un desaparegut a Tarragona

Busquen el Víctor Miguel, un home de 33 desaparegut misteriosament a Tarragona

Se li va perdre el rastre el passat divendres, 27 d'agost, i es demana màxima col·laboració ciutadana per a localitzar-lo

Nova desaparició a les comarques de Tarragona. En aquest cas es tracta de Víctor Miguel Ibáñez, un jove de 33 anys a qui se li va perdre el rastre ara fa tres dies. Es demana la màxima col·laboració possible per tal de localitzar-lo com abans millor. 

L'alerta sobre la seva desaparició ha aparegut a la pàgina de Twitter de 'SOS Desaparecidos' aquest dilluns, 30 d'agost, a primera hora de la tarda. En concret, ha estat compartida una imatge actualitzada del jove, així com informació sobre el seu aspecte. 

Desaparegut sense deixar rastre fa 3 dies a Tarragona

Víctor Miguel Ibáñez va ser vist per darrer cop el passat divendres, 27 d'agost. Des de llavors, ni els seus familiars ni tampoc els seus amics saben res sobre on podria estar.

L'home mesura 1,74 metres d'altura i és de complexió normal. A més, té el cabell negre, i un tret força cridaner i diferencial és que té els ulls blaus. També cal dir que porta ulleres.

Es demana que qualsevol persona que disposi d'informació sobre aquest desaparegut es posi en contacte amb les autoritats. Les persones que puguin aportar informació poden trucar al número universal d'emergències 112. També tenen a la seva disposició els canals de contacte de l'Associació SOS Desaparecidos. 

No aconsegueixen localitzar el parricida de Barcelona

Recordem que els Mossos d'Esquadra segueixen intentant localitzar Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, l'home que va matar el seu fill de 2 anys a Barcelona. Se li va perdre el rastre ara fa una setmana a la ciutat comtal, i la mateixa policia va facilitar una imatge seva demanant ajuda. 

Està acusat d'haver posat fi, presumptament, a la vida del seu nen de 2 anys la nit de dimarts passat. Els macabres fets van tenir lloc a l'hotel Concòrdia, situat a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona. Es creu que l'home pretenia fer mal a la seva exparella, de la qual s'havia separat uns dies abans.