Imatge dels treballs que s'estan fent al poliesportiu de SPiSP

Tarragona inicia les obres de renovació de la coberta del poliesportiu de SPiSP

Els treballs, que s'allargaran durant dos mesos, suposen una inversió de 138.000 euros

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria d'Esports, ha iniciat aquesta setmana les obres de reforma de la coberta del poliesportiu del barri de Sant Pere i Sant Pau. Amb aquests treballs, que tenen un pressupost de poc més de 138.000 euros i s'allargaran durant dos mesos, es dona resposta a una llarga reivindicació del barri.

En aquest sentit, la consellera d'Esports, María José López, ha explicat que «aquesta actuació segueix la línia de treball marcada per la conselleria de posar al dia tots els equipaments esportius de la ciutat per garantir la pràctica esportiva segura, després d’anys sense dur a terme el manteniment adequat».

Una nova coberta per substituir l'antiga de fibrociment

La coberta i el fals sostre del poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau estaven construïts amb fibrociment, un material que conté fibres d’amiant que és molt perillós si es desprèn. Així mateix, l'estat de conservació de la coberta ha fet necessari dur a terme la substitució d'aquesta.

L’actuació suposa la retirada de la coberta i el fals sostre actual, l’execució d’una nova coberta lleugera amb panells tipus sandvitx i la reposició d’instal·lacions d’enllumenat i esportives que es puguin veure afectades amb la instal·lació de la nova coberta. 

  

Els clubs i esportistes que usen el poliesportiu, reubicats temporalment

Segons ha informat la conselleria d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, s'ha treballat conjuntament amb els clubs i esportistes que fan ús del poliesportiu per reubicar-los en altres instal·lacions municipals mentre es fan les obres.

En aquest sentit, la consellera López ha explicat que «són uns treballs necessaris, però entenem que poden suposar una molèstia per alguns clubs i esportistes, per això des de l’Ajuntament hem treballat conjuntament amb ells per tal de buscar la millor solució».