Detingut per robar dues videoconsoles i oposar resistència en un centre comercial de Tarragona

Els fets van succeir dissabte 19 a última hora del dia| El detingut va intentar escapolir-se dels vigilants del centre

Faltaven pocs minuts per acabar la jornada laboral del dissabte 19 de gener en una gran superfície comercial, a tocar del barri tarragoní de l'Albada, quan un jove d'origen romanès va ser detingut, dins l'interior de l'establiment, pels Mossos d'Esquadra.El motiu: intent de robatori de dues videoconsoles conjuntament amb algunes peces de roba, tot valorat en un total de 600 euros. 

El jove havia carregat, segons ha explicat el cos policial català a aquest mitjà, un carro de la compra petit amb dues videoconsoles i diferents peces de vestir i es dirigia cap a la sortida. Els vigilants del centre el van detectar i el van reduir i, en el moment de traslladar-lo cap a la zona habilitada pels escorcolls que hi ha a la superfície comercial, el jove va intentar escapar. 

Els vigilants van haver de tornar a reduir-lo, ja que  va arribar a trencar una porta en el seu intent de fugida. Tanmateix cap dels vigilants presentaven lesions. Els vigilants van avisar als Mossos d'Esquadra i aquests es van presentar al lloc dels fets amb una unitat dels ARRO, que es van fer càrrec del jove, procedint a la seva detenció.

No és l'únic fet semblant que ha succeït en aquest centre en les darreres setmanes. El passat 11 de gener es feia públic que  la Guàrdia Urbana de Tarragona havia detingut  una persona per robar una màquina d'afaitar de 47 euros. 

Perd la consola i la troba una mosso

Aquest cap de setmana també s'ha produït una altra notícia amb una consola i una mosso com a protagonista però de to totalment diferent. Els veïns de la cèntrica plaça Verdaguer observaven el commovedor escrit d'un nen de nou anys, penjat arreu de la plaça, explicant que havia perdut la consola que li havien portat els Reis Mags. 

En l'escrit, el nen demanava ajuda i que, si algú la trobava, truqués als seus pares. Després de fer-se pública la notícia, i d'haver-se compartit a bastament a les xarxes socials, una mossa, que havia trobat la consola del xiquet, es posava en contacte amb els pares del nen donant així, a aquesta història, un final feliç  i de to totalment diferent dels fets d'aquest passat dissabte 19.