Dos socorristes de Creu Roja a la platja del Miracle de Tarragona

Una dona de 50 anys mor ofegada a la platja del Miracle de Tarragona

Els socorristes li han realitzat maniobres de reanimació, però finalment no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida

Aquest dissabte hem de lamentar una nova mort a les platges tarragonines. Una dona de 50 anys ha perdut la vida aquest migdia, després d'ofegar-se a la platja del Miracle de Tarragona. Segons ha indicat Protecció Civil (PC), en el moment dels fets onejava la bandera groga. 

Mor una dona ofegada a la platja del Miracle de Tarragona

El servei de socorrisme de la platja ha trucat al telèfon universal d'emergències 112 a les 12.06 hores per avisar que havien tret una dona de l'aigua. Al mateix temps, també s'indicava que s'havien iniciat les maniobres de reanimació, fins a l'arribada dels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Un cop al lloc, els tècnics del SEM han seguit amb les mateixes accions, però finalment no han pogut reanimar la dona. 

Cal recordar que la platja del Miracle de Tarragona, en el moment dels fets onejava la bandera groga. En tot cas, la mencionada platja disposa d'un important servei de vigilància de la Creu Roja. Es tracta de la víctima número 17 que perd la vida ofegada a les platges catalanes des que es va iniciar la campanya d'estiu, el passat 17 de juny. 

Fins al lloc dels fets han acudit un total de dues ambulàncies del SEM, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. També han acudit efectius de la Guàrdia Civil, per tal d'encarregar-se de les diligències. Protecció Civil insisteix a demanar precaució màxima a la platja, i a escollir, sempre que es pugui, aquelles que estiguin vigilades. 

Un home mor ofegat a la platja de Ponent de Salou

Fa tan sols uns dies, un home de 62 anys també va perdre la vida a la Platja de Ponent de Salou. En aquell cas, la víctima va caure, per motius que no han transcendit, a l'aigua, i va quedar inconscient.

En adonar-se del que passava, alguns banyistes van aconseguir treure el cos de l'aigua i van iniciar maniobres de reanimació. Malauradament, ja no es va posar salvar-li la vida, i finalment els tècnics del SEM van certificar la seva mort.