L'exposició Producte Interior que Batega es va inaugurar el passat dijous

Recorregut a l'exposició 'Producte Interior que Batega' de la mà dels seus fotògrafs

Àngel Ullate, Adrià Borràs i Alba Rodríguez explicaran el rerefons de les imatges de la mostra que es pot veure al Pati Jaume I

El Pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona serà escenari aquest dimecres, a les 18 hores, d'una trobada amb els fotògrafs de l’exposició 'PIB. Producte Interior que Batega', que es pot veure en aquest mateix espai. La mostra, que es va inaugurar el passat dijous i es podrà visitar fins al pròxim 6 de gener, s'emmarca en els actes de la Setmana dels Drets Humans que organitza l'Ajuntament de Tarragona.

Els fotògrafs Àngel Ullate, Adrià Borràs i Alba Rodríguez oferiran a tots els assistents un recorregut per aquesta mostra d'imatges, que se centra en la migració i la seva resiliència econòmica a la ciutat de Tarragona. Els autors exploren aquest concepte a través de fotografies de diversos espais i gremis, com els pescadors, l'hostaleria o els comerços locals. 

La Setmana dels Drets Humans preveu activitats fins aquest dissabte

Tarragona celebrada des del passat divendres la Setmana dels Drets Humans, que tindrà el seu punt culminant aquest pròxim dissabte, 18 de desembre, amb el Dia Mundial dels Drets Humans i les Persones Migrades. En aquest sentit, aquest dimarts es va celebrar un dels actes més destacats, com és la conferència de Nadia Ghulam, que va oferir la seva visió sobre «ser dona a l'Afganistan».

Aquest divendres, a partir de les 20 hores i amb entrada lliure, l'Espai Jove Kesse serà l'escenari de l'obra de teatre 'Le Voyage', una història que, com revela el seu títol, tracta sobre el llarg viatge que fan les persones que han de deixar casa seva arriscant la seva vida a la recerca de l’estabilitat i està destinat a tots els públics.

Aquesta obra, de la mà de la companyia JAM de Jaume Jové, «despertarà sentiments i ens farà reflexionar sobre un col·lectiu invisibilitzat i, moltes vegades, deshumanitzat».