natacio

Obren les inscripcions per a les activitats aquàtiques de Tarragona

La temporada de tardor supera les 1.500 places disponibles a les sis piscines municipals de la ciutat

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) obre aquest dijous,  1 d'agost, el termini d'inscripcions per als cursos de natació i activitats aquàtiques de tardor a les sis piscines públiques de la ciutat de Tarragona —Sant Pere i Sant Pau, Part Baixa i Serrallo, Campclar, Riu Clar, Bonavista i Sant Salvador—. En total, l'oferta és de més de 1.500 places disponibles per a totes les edats  i les tarifes de preu tornaran a ser les de l'any anterior.

Entre l'1 i el 7 d'agost podran apuntar-se els actuals abonats del Patronat empadronats a la ciutat, entre el 15 i el 21 ho podran fer aquells tarragonins que no siguin abonats i, a partir del dia 4 de setembre, qualsevol ciutadà podrà fer seva alguna de les places vacants. La novetat d'enguany és que, per primera vegada, aquests tràmits d'inscripció i de pagament podran fer-se a través d'Internet, i no només de manera presencial.

Més enllà de la natació, també s'ofereixen altres 9 activitats aquàtiques variades a la ciutat de Tarragona

Natació per a totes les franges d'edat a partir dels 12 mesos, Aquagim, Aquafitness, Aquaspinning, Aquateràpia, Aquacros, Aquazumba, Aquagac, Aquasalut i natació correctiva de fibromiàlgia: aquest és l'ampli ventall de l'oferta aquàtica del patronat per als pròxims mesos  a les sis piscines municipals tarragonines.

El cas més habitual és el de natació, on el format no canvia: els mateixos preus que la temporada anterior i la possibilitat de descomptes per als abonats interessats. En el cas de les classes particulars, les sessions s'impartiran en packs de quatre, amb una durada de 50 minuts per dia, i per un preu únic lleugerament inferior als 80 euros.