Miquel Montoro

L'influencer Miquel Montoro participarà en una activitat de l'Estiu TarragonaJove

Els participants del casal de ràdio 'Radiofonic' li faran una entrevista en directe el dijous 29 de juliol, a les 10 del matí

L'Espai TarragonaJove continua amb les seves activitats durant aquest estiu i en porta una d'allò més divertida amb un reconegut influencer. La periodista Laura Rovira, amb els participants del casal de ràdio 'Radiofonic', faran una entrevista al youtuber i instagramer mallorquí, Miquel Montoro

L'acte serà aquest dijous, 29 de juliol, a partir de les 10 hores i es retransmetrà en directe. Els participants podran connectar amb el jove mallorquí a través de la pàgina d'streaming de Tarragona Jove. Durant la part final de l'entrevista, les persones que s'hagin connectat al directe podran fer-li preguntes i comentaris a Miquel Montoro. 

Miquel Montoro, un reconegut influencer rural

Miquel Montoro ja és un reconegut influencer mallorquí, que ha triomfat entre els més joves i s'ha guanyat als més grans. El primer vídeo pel qual es va fer viral és on explicava els beneficis de ses taronges, el qual acumula gairebé tres milions de visualitzacions. 

Més tard una recepta de pilotes també el va fer triomfar per les xarxes i, sobretot, el seu ja clàssic 'hòstia, pilotes!'. Un total fenomen mediàtic que el va portar a ser entrevistat arreu dels programes de televisió i ràdio més populars de l'Estat. 

D'altra banda de la seva vida com a comunicador, Miquel Montoro es dedica principalment a la divulgació de sabers de la vida rural. Al seu Instagram, compta amb més de 557.000 seguidors, mentre a Youtube  en té més de 330.000.

Actualment, Montoro també és col·laborador del programa 'Uep! Com anam?' d'IB3 televisió.