L'accident s'ha produït a la rotonda entre l'avinguda Vidal i Barraquer i el carrer Manuel de Falla

Un motorista, ferit després d'una topada amb un vehicle al centre de Tarragona

El primer avís de l'incident l'ha rebut la Guàrdia urbana de Tarragona a dos quarts d'una|Una dotació del SEM s'ha fet càrrec de la persona ferida

A dos quarts d'una d'aquest matí de dimecres, 20 de febrer, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha rebut un avís que s'havia produït un accident de trànsit per topada entre moto i turisme al carrer de Vidal i Barraquer . El motorista hauria resultat ferit. Al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

El turisme no hauria respectat un senyal

El conductor del turisme, veí de Valls i de 63 anys, no hauria respectat el senyal de cediu el pas d'accés a la rotonda situada entre el carrer de Vidal i Barraquer i el de Manuel de Falla. En aquest sentit, el cotxe hauria provocat la topada amb una motocicleta, la qual anava conduïda per un veí de Tarragona, de 57 anys.

En conseqüència de l'accident, el conductor de la moto ha resultat ferit i, posteriorment,  ha estat traslladat fins a l'hospital per una ambulància  del Sistema d'Emergències Mèdiques. Segons les primeres estimacions dels metges,  el motorista ha resultat ferit lleu.

Accident a l'avinguda de Prat de la Riba de Tarragona

Durant aquest dimarts, un motorista va resultar ferit lleu en un accident de trànsit al centre de la ciutat de Tarragona. Pocs minuts després de quarts de vuit del matí, va haver-hi una col·lisió entre una motocicleta i un vehicle que desenvolupava tasques de neteja del carrer a l'avinguda d'Enric Prat de la Riba.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques van anar fins al lloc de l'accident i van evacuar al motorista fins a l'Hospital Joan XXIII per una atenció mèdica més precisa, ja que, en caure de la moto, va patir ferides de caràcter lleu. Tanmateix, algunes motocicletes que hi havia aparcades, també van quedar afectades per la col·lisió.