Presó sense fiança per a l'home acusat d'agredir i fer caure pel balcó la seva dona a Bonavista

La víctima evoluciona favorablement i ja ha abandonat la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Joan XXIII

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Tarragona ha decretat avui dimecres, 23 de gener, presó provisional comunicada, sense fiança, per l’home que dilluns, 21 de gener, va agredir i va fer caure pel balcó la seva dona, al barri tarragoní de Bonavista, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

L’agressor, detingut poques hores després dels fets, ha passat avui a disposició judicial, acusat de temptativa d’homicidi, lesions i maltractament, amenaces i detenció il·legal.

La víctima evoluciona favorablement

La víctima, per la seva part, evoluciona favorablement i ja ha abandonat la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Joan XXIII, a la ciutat de Tarragona. Ara, es recupera a planta de les fractures d'ossos i els politraumatismes ocasionats per l'agressió masclista del seu marit, que li va provocar una caiguda de més de deu metres des del balcó d'un habitatge del carrer Dotze, al barri de Bonavista.

Absolt l'acusat de violar una dona a Constantí

L'Audiència Provincial de Tarragona va absoldre un home de Constantí, a la comarca del Tarragonès, acusat d'un delicte continuat d'abusos sexuals, violació i violació en grau de temptativa. La fiscalia demanava 15 anys i 6 mesos de presó que, finalment, no complirà. Alhora, el ministeri Fiscal també demanava fins a 28 anys de llibertat vigilada, una indemnització de 6.000 euros per a la víctima i una ordre d'allunyament durant 32 anys, a 300 metres de la dona.

Els fets van tenir lloc entre els mesos de novembre de 2016 i gener de 2017, a Constantí, on l'acusat i la víctima compartien pis amb la filla petita de la dona, de dos anys