Inés Solé presentant la nova temporada de tardor

Els Teatres de Tarragona presenten la nova temporada de tardor amb el 100% d'aforament

Inicien una nova programació marcada per l'estrena d'espectacles i per la recuperació d'alguns que van ser cancel·lats per la pandèmia

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha presentat aquest matí la nova temporada de tardor. Una nova programació que els Teatres de Tarragona podran gaudir amb el 100% del seu aforament.

Aquesta nova proposta començarà el dia 5 de novembre i s'allargarà gairebé quatre mesos, on es tenen previstos programar un total de 22 propostes dels diferents àmbits de les arts escèniques disponibles per a totes les edats.

La ciutat de Tarragona gaudirà un cop més dels principals espectacles de la temporada arreu del país. Aquesta nova programació de tardor ve marcada també per la recuperació de propostes cancel·lades anteriorment a causa de la pandèmia, com va ser el cas de la trilogia de Shakespeare, a càrrec del tarragoní Marc Chornet; o l'obra Solitudes, de Kulunka Teatro.

Solé s'ha mostrat molt satisfeta per reprendre una nova temporada teatral, destacant que el manteniment del sector cultural a la ciutat tarragonina és «més necessari que mai».

Els espectacles de la programació de tardor

En teatre, la primera obra serà  'La filla del mar'  de La Barni Teatre, el 5 de novembre. La setmana següent, el 13 de novembre, serà el torn del  'Gran Comediant'  de la mà de Joel Joan i Héctor Claramunt.

A mitjans de desembre —18 de desembre—,  'Puertas abiertas', arribarà al teatre tarragoní protagonitzat per Emma Riverola i dirigida per Abel Folk. Per acabar,  'Classe' s'estrenarà el 21 de gener i; 'Os acordáis?', presentada per Albert Pla, el 5 de febrer.

Els musicals arriben de la mà de la  'Franz Schubert Filharmonia'; amb artistes com Alexandra Soumm, Pablo González, Paul Agnew, Javier Perianes i amb dos directors de renom com són Marc Timón i Tomàs Grau. Els concerts es faran entre el 6 de novembre i el 4 de febrer.

Pel que fa a l'òpera, els espectadors podran gaudir de la representació de  'Il barbiere di Siviglia' feta per Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès; el dia 12 de novembre.

A més, els Teatres de Tarragona oferiran una programació familiar amb El Petit Tarragona, que porta quatre propostes pels diumenges al matí.

Els abonats podran adquirir les seves entrades els dies 28 i 29 d'octubre; mentre que la venda al públic es farà a partir del 3 de novembre a la web entrades.tarragona.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona. Tot i l'ampliació de l'aforament al 100%, s'ha de continuar respectant les vigents mesures per fer front a la Covid-19.

Aquesta nova temporada de tardor porta també un seguit d'intervencions de millora que ja s'estan produint a les instal·lacions per tal d'adequar-les, com és l'estudi de ventilació i la climatització de l'immoble.