Imatge promocional de l'obra 'Els Brugarol', de Ramon Madaula

La comèdia 'Els Brugarol' arriba aquest dissabte al Teatre Auditori del Morell

L'obra està escrita per Ramon Madaula i protagonitzada pel ell mateix, Jaume Madaula i Estel Solé

El Morell continua amb la seva programació cultural d'aquesta temporada d'hivern i primavera, apostant per gaudir de la cultura d'una manera segura. Aquest dissabte, 27 de febrer, serà el torn d''Els Brugarol', una obra de teatre escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, que arriba al Teatre Auditori del Morell.

A cals Brugarol —una família de l’alta burgesia catalana— la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

L'obra, protagonitzada per Ramon Madaula, Estel Solé i Jaume Madaula, ha guanyat el Premi Recull 2020. És una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

La funció és aquest pròxim dissabte, 27 de febrer, a les 20 hores. Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden comprar al Centre Cultural del Morell (carrer de la Coma, 2) de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. A més, enguany també s'ha habilitat una opció per comprar-les online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat. Així mateix, una hora abans de l'inici de la funció també es podran comprar a la taquilla a un preu de 15 euros. L'obra està recomanada per a majors de 12 anys, i els majors de 65 anys i els aturats tindran un descompte del 25% en el preu de les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Mesures de seguretat i higiene

Cal recordar que el Teatre Auditori del Morell segueix les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, tindrà un aforament al 50% en tots els espectacles, l'ús obligatori de la mascareta, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l'entrada.