Un grup de persones a la Fira de l'Oli del Morell recollint pa torrat

Torna la Festa de l’Oli del Morell amb or líquid i productes Km 0

Diumenge 12 de desembre el recinte de la Terrafira de Nadal s’omplirà d’oli i de productes km 0

La Festa de l'Oli torna al Morell després d'una aturada obligada per la covid-19. Un esdeveniment que se celebrarà el diumenge 12 de desembre al recinte de la Terrafira de Nadal

Un dia ple d'activitats que començarà ben d'hora, a les 9 del matí, amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat productes de producció Km 0. L'esmorzar, de caire solidari, destinarà l'import íntegre a La Marató, que aquest 2021 va dedicada a la salut mental.

Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny, amb l’objectiu de «promocionar un producte del territori i a més, d’alta qualitat, com és l’oli, i donar a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals», exposa la regidora Mònica Casas.

A més, enguany se celebrarà també el III Concurs d'Allioli. Un acte que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït.

Per participar-hi caldrà inscriure's el mateix diumenge 12, de 9 a 10 hores, a l'estand de l'Ajuntament del recinte de la Terrafira de Nadal.