Imatge d'arxiu del cantautor Joan Reig durant un concert en directe

Joan Reig avança «Un pessic de mel», el primer 'single' del seu nou disc

La cançó està dedicada al seu fill, que aquest dimecres fa 10 anys

Joan Reig està acabant els últims detalls del que serà el seu segon disc en solitari i que veurà la llum el pròxim mes de setembre. Mentrestant, el músic de Constantí ha publicat, aquest dimecres 26 de maig, el primer 'single' del nou àlbum. Es tracta de la cançó «Un pessic de mel», dedicada al seu fill, que precisament avui fa 10 anys.

La cançó vol ser un regal pel desè aniversari del seu fill «amb forma de joguina pop, per acomiadar la infància, donar la benvinguda a la preadolescència i celebrar la vida plegats». Així, mentre l'LP s'acaba d'enllestir, Reig comparteix aquesta divertida i tendra cançó. L'acompanya amb un 'videolyric' fresc, amb imatges primaverals gravades els afores del seu poble, Constantí, i on el protagonista és un nen de 10 anys que corre, juga, salta i balla per camins i camps de roselles i cereals.

El nou disc de Joan Reig  sortirà al setembre, i estarà format per setze peces, entre poemes i cançons, «fruit d'un temps de reflexió, de mirar endins d'un mateix per trobar respostes a allò que està passant a fora». Serà un disc pràcticament de 'km 0', ja que s'ha enregistrat a Amanita Estudi de Constantí, amb músics del Camp de Tarragona, i produït pel també tarragoní Roger Conesa.