Una parada de llibres de segona mà

El Morell organitza el primer Mercat de segona mà

Es farà a la plaça de l'Era del Castell el 17 d'octubre| Hi haurà, com a màxim, 20 expositors

L'Ajuntament del Morell ha preparat una innovadora proposta per aquest mes d'octubre. Des de la regidoria de Promoció econòmica s'ha organitzat el primer Mercat de segona mà del Morell.

Una iniciativa que tindrà lloc a la plaça de l'Era del Castell el pròxim diumenge 17 d'octubre. El mercat estarà obert des de les 10 fins a les 14 hores. La regidora Mònica Casas, indica que «ens agradaria que fos una proposta beneficiosa per a tothom i, alhora, servís per fer comunitat».

I és que «segur que moltes persones tenen a casa objectes que no fan servir i que encara estan en bon estat», per la qual cosa, «altres persones poden donar-los ús i aprofitar-los, de manera que tothom hi surt guanyant», continua Casas.

Aquesta primera edició del mercat morellenc, sota el lema 'Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites', és una nova activitat que té la intenció de tenir una continuïtat en el temps.

Un diumenge que serà de trobada i intercanvi. A més, es complementarà la diada amb una xocolatada per a totes les persones assistents a les 11 hores.

Inscripcions per a les zones de venda

El primer Mercat de segona mà del Morell tindrà un nombre limitat d'inscripcions per a les zones de venda. En total, estan limitades a 20 expositors. Tothom que estigui interessat, es pot inscriure al Centre Cultural en horari d'oficina, de 16 a 20 hores. Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.