Dos ferits en un accident amb un quad a Sant Carles de la Ràpita

El vehicle ha caigut a un canal de reg

Dues persones han resultat ferides de caràcter lleu després de patir un accident amb el quad en què viatjaven. L'accident ha sigut al punt quilomètric número 9 de la carretera TV-3408, al seu pas pel terme municipal de Sant Carles de la Ràpita. El succés ha sigut pocs minuts després d'un quart de dotze del matí d'aquest dimarts, 24 de juliol, quan un quadricicle que circulava en sentit Amposta ha patit una sortida de via i, com a conseqüència, ha caigut a un dels canals de reg del marge de la carretera.

A causa de l'accident, els dos ocupants del quad han resultat ferits de caràcter lleu.  Fins a aquest punt del Montsià s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, del Sistema d'Emergències Mèdiques i també dels Bombers de la Generalitat, encara que els ferits han pogut sortir pel seu propi peu del vehicle. 

Dilluns amb dos accidents de camió a les carreteres ebrenques

Dos camions es van accidentar en dos punts de les carreteres de les Terres de l'Ebre aquest dilluns, 23 de juliol. Cap a dos quarts de nou del matí, un camió que circulava per la carretera N-340, a l'altura del punt quilomètric 1.069, a Alcanar, va patir una sortida de via i, com a conseqüència va bolcar. Com a conseqüència, el dipòsit va patir una ruptura i es va produir una fuita de combustible. 

El segon accident de camió va tenir lloc al voltant de dos quarts d'una del migdia, al punt quilomètric 60 de la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Tivissa. El camió va topar amb la tanca lateral de la carretera i va quedar creuat al mig de la via, produint el conegut com a 'efecte tisora'. El camió també va patir una fuita de gasoil, que els Bombers de la Generalitat van taponar.