Els Agents Rurals salven un porc senglar que havia caigut al canal esquerre de l'Ebre

Un veí de la zona va donar l'avís en veure l'animal a l'aigua, a l'altura de Bitem

Ahir dimecres, dia de Sant Esteve, els Agents Rurals de la comarca del Baix Ebre van rescatar un porc senglar que havia caigut al canal esquerre del riu Ebre, al seu pas per Campredó, al terme municipal de Tortosa. Els fets, concretament, van passar cap a dos quarts de set de la tarda, quan un veí de la zona va veure l’animal a l’aigua a l’altura de Bitem, una localitat tortosina a uns tretze quilòmetres del lloc del rescat. Els agents, finalment, van poder salvar l’animal, que es trobava en bon estat.

Els Agents Rurals van denunciar la recol·lecció d'espècies protegides a la zona dels Ports de Beseit
Els Agents Rurals van denunciar la recol·lecció d'espècies protegides a la zona dels Ports de Beseit | Agents Rurals

 

Denuncien la recol·lecció de verd nadalenc protegit

Els Agents Rurals van denunciar ahir dimecres, 26 de desembre, la recol·lecció d'espècies protegides a Catalunya, com el boix grèvol (llex aquifolium) i el teix (taxus baccata) —plantes tradicionalment relacionades amb el verd nadalenc— al Parc Natural dels Ports, a la comarca del Baix Ebre. 

El cos de la Generalitat de Catalunya, que vetlla per a la preservació de la flora i la fauna del nostre territori, entre d'altres competències, ha dut a terme diversos controls i inspeccions de recollida d'aquestes espècies, per tal de protegir el medi ambient i la natura, conscienciar la població, informar i transmetre els valors d'un Nadal ambientalment responsable.

Troben una tortuga babaua amb hipotèrmia a Deltebre

Els Agents Rurals denuncien tres persones per pescar en aigües prohibides del Delta