Incendi en una granja de pollastres de Tivissa

S'incendia el cobert d'una granja de pollastres a Tivissa

Els fets s'han produït aquest dimarts, 4 de juny, al migdia

Aquest dimarts, dia 4 de juny, al migdia,  s'ha produït un ensurt en una granja de pollastres situada al terme municipal de Tivissa, a la comarca de la Ribera d'Ebre. Quan faltaven pocs minuts per un quart de tres de la tarda, s'ha declarat un incendi en un cobert situat de forma annexa a un hangar que serveix com a granja avícola  en aquesta localitat ebrenca.

Fins al lloc dels fets, al camí de la Serra de Tivissa, s'hi han desplaçat amb rapidesa quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que en poca estona han pogut controlar les flames i han pogut evitar que es propaguessin fins a la pròpia granja, de manera que no s'ha hagut de lamentar cap desgràcia que afectés els animals. Poca estona més tard, doncs, vora dos quarts de quatre de la tarda d'aquest dimarts, els Bombers ja s'han pogut retirar del punt on s'ha produït aquest foc. 

Una nit de feina per als Bombers a les comarques de Tarragona

Tot plegat passa poques hores més tard que els Bombers de la Generalitat visquessin una nit intensa, en poca estona, a la ciutat de Reus. A falta de cinc minuts per les deu de la nit, van haver de desplaçar-se fins al centre cívic del Carme, situat a la plaça de la Patacada de la ciutat, on van haver d'atendre un foc menor declarat a l'interior de l'equipament.

Poca estona més tard, vuit minuts després de les deu de la nit, rebien un altre avís per incendi al polígon AgroReus, concretament a una nau de l'avinguda de Falset. La nau afectada feia uns 100 metres de llarg per uns 50 d'amplada, i va cremar sobretot brossa. 

També et pot interessar