droga

Detenen a un home per vendre cocaïna a Sant Carles de la Ràpita

En diverses ocasions, el detingut havia subministrat substàncies estupefaents a menors d’edat

Agents de la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita, han desmantellat un punt de venda de cocaïna, detenint al responsable com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

El detingut, senegalès i de 61 anys, ha passat  a disposició judicial en funcions de guàrdia d'Amposta. La investigació va començar els últims mesos de 2018, quan alguns veïns —d’un allotjament situat al centre del municipi—, es van queixar del trànsit inusual de persones a l’edifici.  

Troben diversos embolcalls de droga

Un equip policial, al tenir coneixement dels fets,  es va establir per comprovar la informació dita pels veïns i veïnes. A partir de les investigacions, es va confirmar que al domicili s’hi duien a terme un gran nombre de visites diàries. Comprovant que es tractaven de persones en cerca de substàncies estupefaents per consumir, aquests es mantenien a l’interior de l’edifici durant un curt període de temps mentre es portava a terme la transacció.

Per aquest motiu, i després d’obtenir una autorització d’entrada i registre per part del jutjat d’instrucció número 4 d’Amposta,  es va accedir a l’allotjament cercant la persona investigada, la qual va ser detinguda. Amb el registre es van localitzar  diversos embolcalls individuals, els quals contenien diferents tipus de droga, així com material indispensable per la seva venda.

Detingut per traficar amb cocaïna a un bar d'Amposta 

Un operatiu conjunt de la Policia Local d'Amposta i els Mossos d'Esquadra es va saldar, dijous 30 de maig al vespre, amb la detenció del propietari d'un bar de la ciutat per, suposadament, traficar amb cocaïna des de l'establiment. L'actuació policial va permetre decomissar nou bossetes d'estupefaent preparades per a la venda així com uns 400 euros en bitllets fraccionats.

Diversos agents van entrar durant la tarda d'aquest dijous al local, situat al carrer Góngora d'Amposta, fet que va aixecar la curiositat de nombrosos veïns i ciutadans. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de la capital del Montsià divendres 31 de maig.