Pla general de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Imatge del 13 de març del 2020

Amor contra la Covid: Una parella es casa l'UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Els nuvis, de Deltebre, van ingressar-hi la setmana passada, en estat greu | La cerimònia es va oficiar d'urgència, just abans de ser intubats

L’amor com a antídot, amor en temps de pandèmia, amor en un hospital. Aquesta és la història d’una parella de Deltebre (Baix Ebre), de 58 i 54 anys, que van casar-se d’urgència a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, just abans que els dos fossin intubats. Segons explicava 'Imagina Ràdio', la parella, tots dos positius per Covid-19, va ingressar al centre hospitalari la setmana passada, en estat greu, i va ser allà on van expressar el seu desig urgent de contraure matrimoni.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Tal com relata el mateix mitjà, la parella té fills en comú i ja feia temps que havien decidit casar-se. De fet, havien demanat la tramitació dels documents per tal de formalitzar l’enllaç, una unió que finalment s’ha consumat amb èxit, a l’espera d’una prompta recuperació.

L'emotiva cerimònia, en un box de l'UCI

El personal hospitalari, analitzada la situació, va decidir fer realitat un desig sincer, universal i inapel·lable, la voluntat amorosa dels dos en uns temps tan durs, dificilíssims. Abans de sedar-los i intubar-los, l’estima i la devoció de la parella va triomfar entre les parets d’un hospital.

Segons afirma el ‘Diari’, el casament es va produir en un box de l’UCI de l'Hospital Verge de la Cinta, on s'hi van desplaçar un jutge, un secretari judicial i un forense, tots equipats amb Equips de Protecció Individual (EPI). Els testimonis, precisament, van ser els mateixos metges del centre i les infermeres, i els malalts de planta van aplaudir amb entusiasme, espectadors per sorpresa d’una escena emocionantíssima, plena de sentiments a flor de pell. Formalitzat l’enllaç, els metges van sedar la parella.

«Esperem que es recuperin aviat»

L’alcalde de Deltebre, assabentat de la notícia, ha expressat els seus bons desitjos a les xarxes socials. En una publicació a Facebook, Lluís Soler ha destacat: «Aquelles coses que fan el cor del Delta encara més gran. Esperem que es recuperin aviat i puguin gaudir d’una llarga felicitat!». Que així sigui, força, molta salut i visca els nuvis!