Imatge del grup musical Pepet i Marieta

Pepet i Marieta llança 'La vacuna', el primer dels senzills que compondran el nou disc

El tema també dona nom a un espectacle a quatre mans i de petit format que s'adapta a les restriccions sanitàries

Pepet i Marieta llança aquest divendres 'La Vacuna', el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc. El tema, que en paraules del propi Josep Bordes —cantant i alma mater del grup— bascula musicalment cap a un «reggaeton suau», ha comptat amb la participació del duet mataroní The Tyets.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La lletra identifica l'amor com el gran impuls vital, especialment en el context de moments de crisi com l'actual, i deixa entreveure també un joc romàntic i sexual. Novament, i com ja ha fet amb els últims temes que ha publicat, Pepet i Marieta ha optat per difondre la seva nova música a partir de singles presentats amb el format de videoclip des de la plataforma YouTube.

A banda del llançament del nou single, 'La vacuna' també dona nom a l'espectacle a quatre mans que Bordes ha produït juntament amb Maria Cruz. Adaptat a les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus, ja l'han presentant amb diversos concerts en línia i estan ja preparant una gira de presentació per a principis de 2021.