Els Bombers salven un gos que havia caigut en un pou de 15 metres a Benissanet

Els fets van passar durant el migdia del dia de Nadal i, després del rescat, els Bombers van retornar l'animal al seu propietari

Cap a quarts de dues del migdia d’ahir dimarts, dia de Nadal, els Bombers de la Generalitat van rescatar un gos que havia caigut a l’interior d’un pou d’uns quinze metres de profunditat.  Els fets han succeït en una finca particular del carrer de les Carmenes, al municipi de Benissanet, a la comarca de la Ribera d’Ebre.

Segons han explicat els Bombers, en el rescat hi van treballar fins a dues dotacions i l’animal, després de treure’l del pou, va ser lliurat al seu propietari.

Un intoxicat lleu en un incendi a Móra la Nova

El servei d'emergències va ser alertat el passat dilluns, 24 de desembre, als voltants de les quatre de la tarda, d'un incendi a la població de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. En aquest sentit, la cuina situada en la primera planta d'un habitatge de dos pisos, va començar a cremar.

A causa del foc i el fum, un home ha patit una intoxicació lleu i ha estat atès pel servei mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Per apagar les flames que sortien de l'immoble del municipi ebrenc, els Bombers de la Generalitat van enviar un total de cinc dotacions, per poder apagar les flames que hi havia. Posteriorment, a causa del fum que hi havia a l'interior de l'habitatge, van realitzar tasques per airejar l'immoble.