5 errors de Telecinco en l'entrevista fallida a Rocío Carrasco

El format de l'entrevista a Rocío Carrasco va deixar més ombres que llums

Ahir l'expectació era màxima per veure a Rocío Carrasco contestar a tot i a tots per aclarir els dubtes sorgits en els primers set episodis de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Des de les 21:30 hores, els sis col·laboradors presents en l'entrevista de la dècada van mostrar les seves sensacions de cara a la imminent entrada al plató de la filla de Rocío Jurado, que esperava en el seu camerino durant aquests tensos minuts d'espera. Però, encara que pintava a nit històrica, finalment hi va haver més llums que ombres per diversos motius i a continuació, desgranem els cinc errors més destacables.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

1. Eterna espera per a Rocío Carrasco

Quan tots pensàvem que Rocío Carrasco faria acte de presència a les deu de la nit, Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez van iniciar una nova prèvia de l'entrevista, que es va allargar fins a prop de les onze de la nit, provocant l'enuig dels espectadors a les xarxes socials. 

Potser, aquest excessiu esquer de Telecinco va ser a causa que la cadena va voler esperar aquells endarrerits que van apostar en un primer moment per veure el debat a sis dels candidats a la presidència de la Comunitat de Madrid, que a aquella hora de la nit emetia TVE, La Sexta i Telemadrid.

2. Antonio David surt viu de la crema

Molts han arribat a la conclusió que Antonio David ha de donar-se per satisfet després del succeït en l'entrevista d'ahir, on la seva ex es va centrar especialment en la trucada de la seva filla Rocío Flores per posar-se en contacte amb ella, més que a explicar en detall els episodis viscuts amb l'exguàrdia civil durant la seva tempestuosa relació i després de la seva separació. L'episodi de la finestra a la casa familiar de Chipiona va ser un dels pocs que va tocar Rocío Carrasco, si bé va parlar d'ell mateix sense entrar en profunditat.

El que sí que va deixar clar (i diverses vegades) la filla de 'la més gran' va ser la manipulació constant que Antonio David ha exercit sobre la seva filla des que el matrimoni es va separar fins avui dia, segons la seva versió. Alhora, un dels moments més durs de la nit va arribar quan Rocío va revelar que després de l'agressió de la seva filla en 2012, aquest mateix dia Antonio David la va denunciar mentre encara estava recuperant-se d'aquella pallissa a l'hospital.

3. Els grans oblidats d'una entrevista

Gairebé a la meitat de l'entrevista el tema rellevant va ser la relació amb la seva filla i les tres famoses trucades que li va fer fa una setmana, on molts personatges clau dels quals va parlar Rocío en el documental van quedar abocats a un segon pla o fins i tot ni van ser esmentats, com el seu fill David, José Ortega Cano, i els germans de Rocío, Gloria Camila i José Fernando.

A més, va cridar encara més l'atenció que el seu oncle Amador i la seva neboda Chayo Mohedano, no foren esmentats en cap moment al llarg de l'esperada entrevista a Rocío Carrasco. Tan sols a última hora, la protagonista estel·lar va parlar sobre la seva tia Rosa Benito, que va negar en diverses ocasions el discurs ofert per Rocío en diversos episodis de la docu-sèrie, com el de les nits que es va quedar la filla de Rocío Jurado amb la seva mare a l'hospital de Houston.

I és que després de veure uns totals de la seva tia, la dona de Fidel es va limitar a dir que li feia «molta pena» que actués així amb ella i que veu absurd que se centri en detalls menors, que és l'únic al qual podia agafar-se per criticar-la.

4. Fins a 28 personatges per a 7 intervencions

Tot i l'elenc de personatges que tenia preparat el programa per preguntar a Rocío Carrasco, amb prou feines van poder dur-se a terme set qüestions, sobretot mostrant el seu suport a la dona de Fidel Albiac (la gran sorpresa de la nit en entrar en directe), com van ser les de Yolanda Ramos, Pablo Nieto, Fayna Bethencourt, Ani i Rocío —cosines de Rocío—, Sonsoles Ónega i el punt final de Paulina Rubio.

L'única pregunta incisiva va anar a càrrec de la veterana periodista Rosa Villacastín, que li va qüestionar «com és possible que hagis tingut un intent de suïcidi i després hagis venut la teva felicitat a les portades de les revistes?», cosa que va desagradar profundament la gran protagonista de la nit.

A més, moltes preguntes dels col·laboradors es van quedar al tinter, especialment la de Kiko Matamoros, amic d'Antonio David, i que durant aquestes setmanes no ha comprat el discurs de Rocío Carrasco, posant en dubte algunes de les seves afirmacions més polèmiques entorn del seu exmarit.

5. Les sortides de to de Jorge Javier que van descol·locar a Rocío

Si alguna cosa va sorprendre els espectadors que van presenciar l'entrevista de Rocío Carrasco van ser els comentaris fora de lloc i acudits de Jorge Javier Vázquez en determinats moments de la nit, els quals van reflectir un cert nerviosisme al presentador català.

Algun d'ells va ser molt comentat pels 'tuiters', com un després d'una dura pregunta de María Patiño a Rocío: «la finalitat d'Antonio David és que haguessis mort?», al qual Jorge va respondre de forma sarcàstica: «per veure els seus pares...».

Alhora, altres bromes realitzades pel presentador de 'Sálvame' no van ser compreses per gran part dels televidents, que van carregar contra ell acusant-lo de falta de serietat en un tema tan punyent com el relatat per Rocío en el dia d'ahir.


Comentaris

envia el comentari