YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Acusació inèdita d'Antonio David Flores contra Jorge Javier que fa tremolar 'Sálvame'

El col·laborador manifesta que Jorge Javier Vázquez utilitza la censura

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores acusa Jorge Javier Vázquez de censurar-lo | Twitter

Antonio David Flores s'ha quedat sense amics dins de 'Sálvame'. Ara bé, això no ens estranya, ja que ha posat en un compromís al seu company Canales Rivera en afirmar que aquest ha tingut una nit de passió amb una model i col·laboradora de televisió. Així doncs, el col·laborador, que tenia una bona relació amb el torero, ha decidit fer partícip a la model que afirma haver tingut una nit de passió amb Canales i que a més, estaria disposada a explicar-ho en tots aquells programes que vulguin escoltar-la.

Cynthia Martínez, la presumpta amant de Canales Rivera

Tanmateix, Antonio David ha volgut continuar i també ha intentat ser el representant de la noia, per tal de guanyar un sobresou. No obstant això, la jugada no ha sortit com s'esperava i el programa no ha volgut donar protagonisme a la model,  Cynthia Martínez, la presumpta amant de Canales. Ara bé, el programa sí que ha volgut posar el focus en la traïció de Flores al seu nou company del programa.

Dimecres, el programa va emetre un seguit de trucades en què es podia escoltar a Antonio David negociant amb un treballador de l'equip de 'Sálvame' sobre les aparicions de Cynthia a la televisió. Antonio David proposava fer aparèixer a Cynthia dos dies a la setmana i, a més, en una entrevista a 'Sábado Deluxe'. A més, també s'ha exposat una conversa del programa amb Cynthia, que deixa en evidència les intencions ocultes de l'exmarit de Rocío Carrasco.

En aquesta trucada, en què 'Sálvame' ha trucat a Cynthia, la model no ha volgut fer grans declaracions i ha afirmat que Antonio David Flores és la persona que ha de vetllar per les seves aparicions en televisió, negociant les condicions i també el preu d'aquestes informacions.

Amb tot això, el col·laborador ha quedat en evidència davant tots els seus companys, ja que tots s'han posicionat a favor de Canales Rivera i acusen Flores de ser un traïdor. Tanmateix, Jorge Javier Vázquez tampoc ha volgut callar i ha assegurat que Antonio David Flores és un manipulador. 

Antonio David considera que Jorge Javier no deixa que s'expressi

Carlota Corredera li ha preguntat a Antonio David si està molest amb les paraules de Jorge Javier, que l'ha tractat de manipulador. Antonio David assegura que Vázquez no deixa que s'expressi i limita les seves intervencions davant la càmera, la qual cosa facilita la desaprovació dels seus companys i de gran part dels espectadors. 

Corredera ha volgut defensar al seu company, manifestant que és molt agosarat dir que no ha estat capaç de convèncer amb el seu discurs per culpa dels torns de paraula que reparteix Jorge Javier. Tanmateix, Flores ha volgut puntualitzar dient que no posa en dubte el treball del presentador, però que la seva manera de decidir els torns de paraula no li juguen a favor.

La polèmica entre Antonio David Flores i Antonio Canales Rivera està ocupant hores i hores de programa a 'Sálvame', ja que les traïcions entre col·laboradors acostumen a ser molt cridaneres i augmenten l'audiència. Possiblement els col·laboradors volen protagonitzar polèmiques per tal de guanyar-se l'aprovació de la direcció del programa i així augmentar els diners que reben amb les seves aparicions a la televisió.


Comentaris

envia el comentari