Adara Molinero al carrer

Adara trenca el seu silenci misteriós i revela de qui està enamorada

La guanyadora de 'GH VIP' ha volgut acabar amb tots els rumors relacionats amb la seva vida privada

Les teories sobre els sentiments que tenia Adara són diversos, d'una banda, són molts els que opinen que Adara encara té sentiments cap a Gianmarco Onestini, mentre que d'altres, aposten per una reconciliació amb la seva exparella Hugo Sierra. Avui ha estat ella al programa 'Sábado Deluxe' qui s'ha volgut explicar i ha trencat el seu silenci per posicionar-se públicament en totes les polèmiques i aclarir d'una vegada de qui està enamorada.

El fet que estigui vivint a Mallorca semblava que deixava una porta oberta a la reconciliació amb Hugo Sierra, però sembla que això estaria ben lluny de la realitat. La guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha començat explicant que un cop ha sortit del concurs ha pogut veure com s'estava vivint la seva història i el paper que han jugat els dos homes.

D'aquest fet en treu la conclusió que  Hugo és un bon pare i admet haver-li fet mal, però reconeix que ja no es veu sent la seva parella. Gianmarco Onestini tampoc en surt ben parat. El defineix com a una estratega i d'estar enamorat de la televisió, buscant la manera de vendre-ho tot per així fer diners i rendibilitzar la situació. Aquest fet l'allunya d'ell i també el vol fora de la seva vida.

Decebuda per la trampa

Adara no ha perdonat el fet que Gianmarco amb l'ajuda d'Antonio David Flores, l'hagin gravat per telèfon  mantenint una conversa privada. Aquest fet allunya a Adara i fa que perdi tota la confiança i complicitat que tenia amb l'italià, el qual sembla que ja forma part del seu passat.

També et pot interessar...