Marta López y Alexia Rivas en 'Supervivientes'

Adeu al 'Merlos Place': Fracassa la trama més desitjada de 'Supervivientes'

Alexia Rivas i Marta López han passat pel concurs sense pena ni glòria

L'expulsió d'Alexia Rivas en la sisena gala del concurs ha certificat el fracàs absolut de 'Supervivientes' amb una de les seves trames principals. A falta de noms potents de la talla de Rocío Flores o Isabel Pantoja, l'organització del programa havia decidit apostar per diverses trames entre personatges conflictius que han donat molt a parlar en altres programes de la cadena. És el cas de l'exparella de 'La isla de las tentaciones' Tom Brusse i Melyssa Pinto, així com el d'Alexia Rivas i Marta López, les dues protagonistes del conegut 'Merlos Place', un escàndol que va acaparar tots els titulars de la premsa del cor en plena pandèmia del coronavirus.

Durant el confinament, el periodista Alfonso Merlos protagonitzava un dels escàndols de l'any en descobrir-se en ple directe la seva infidelitat a la que llavors era la seva nòvia, Marta López. El destacat advocat i comunicador estava realitzant una entrevista i oferint la seva opinió política per a un canal de Youtube quan Alexia Rivas es va colar sense voler en l'enquadrament de la càmera molt lleugera de roba mentre creuava el saló de la casa d'Alfonso Merlos, on hauria passat la nit.

'Supervivientes' fracassa en el seu intent de reviure a Hondures el 'Merlos Place'

L'escàndol del trio amorós format per Alfonso Merlos, Alèxia Rivas i Marta López va ser tot un èxit al nostre país i fins i tot a l'estranger, on algunes televisions d'Estats Units es van fer ressò de la batussa que acaparava tots els titulars de la premsa del cor. I és que aquest episodi no només va servir per treure a la llum (de la pitjor manera possible) una infidelitat, sinó que també va posar sobre la taula el constant incompliment de les restriccions sanitàries per part dels protagonistes de la trama. Una situació que en el seu moment els va ocasionar bastants problemes i els va posar completament sota el focus mediàtic.

Sense anar més lluny, Alexia Rivas va passar de ser una desconeguda reportera de 'Socialité' a convertir-se en una 'influencer' de gran èxit que guanya milers d'euros amb el patrocini de marques i concursant d'un dels realities més importants de Telecinco: 'Supervivientes'. L'organització del programa optava per fitxar la jove després de tancar la contractació de Marta López, una estratègia del format que tenia com a objectiu tornar a reviure una trama que en el seu moment ja havia donat molt suc. No obstant això, el format de Telecinco no ha sabut jugar bé les seves cartes i la famosa trama del 'Merlos Place' ni s'ha tractat al programa. Ni tampoc podrà tractar-se, ja que les dues protagonistes han estat expulsades per la sempre sobirana audiència a les primeres de canvi.

Alexia Rivas i Marta López, expulsades de 'Supervivientes' a la primera de canvi

Marta López i Alexia Rivas han passat per Hondures sense pena ni glòria. Les concursants no s'han guanyat el suport dels espectadors, que les van convertir en la segona i tercera expulsades de l'illa, només per darrere d'Antonio Canales. Les exparelles d'Alfonso Merlos no han tingut ni l'oportunitat d'enfrontar-se perquè bàsicament ni han coincidit durant el mes de concurs. Sembla que ningú, ni tan sols l'organització del format, estava gaire interessada en ressuscitar l'única trama que les unia i les havia portat als Cayos Cochinos.

La nova mecànica del concurs, que va separar els concursants en dos grups des de l'inici, va ser determinant per impedir la trobada i la convivència de les dues participants. Mentre que Marta López sí que va poder saltar des de l'helicòpter després de comptar amb el suport del públic, Alexia Rivas era relegada al vaixell encallat per iniciar la seva aventura. Tampoc el programa, tot i la insistència de Jorge Javier Vázquez des de plató traient el tema, ha mogut els fils per propiciar un enfrontament entre totes dues. Així, les dues protagonistes han marxat de l'illa amb un únic enfrontament sota el braç: el que va tenir lloc la setmana prèvia al concurs quan tots els participants van estar junts a l'hotel.