Imatge de Terelu Campos i Carmen Borrego

Les Campos diuen prou: Contundent advertència de Terelu i Carmen a Jorge Javier

No estan disposades a aguantar que 'Sálvame' segueixi atacant a la seva mare

Des que María Teresa Campos acudís a 'Sábado Deluxe', s'ha obert una guerra entre ella i Jorge Javier Vázquez. I és que aquest, al capdavant del citat programa, es va sentir ofès de manera contundent per les paraules i les actituds que va mostrar la convidada en tot moment.

Aquesta situació ha portat al fet que el català no hagi dubtat no sols a respondre a María Teresa, sinó també a explicar les mentides que aquesta ha explicat. Això sense passar per alt que a 'Sálvame' s'han emès testimoniatges de diferents persones que han treballat amb la presentadora. Persones que precisament no han lloat el seu comportament i tampoc el de les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego.

Abans de res d'això, les filles de María Teresa han volgut sortir en defensa de la seva mare. Per això, han enviat un advertiment a Vázquez. Li han exposat que cal acabar amb aquesta guerra definitivament.

Les paraules de les filles de la presentadora

En el programa 'Viva la vida', on ambdues col·laboren, és on Terelu Campos i Carmen Borrego han parlat de l'ocorregut. Així, les dues han deixat clar, en primer lloc, que es troben molt dolgudes per tot el que està succeint. Especialment es troben patint per la manera en la qual s'està deixant a la seva mare a la televisió. I és que a 'Sálvame' no s'ha parlat precisament bé d'ella.

Tot seguit, han explicat el perquè no es van posar en contacte amb Jorge Javier Vázquez després de l'entrevista de María Teresa Campos en el 'Deluxe'. La filla gran d'aquesta ha dit que no ho va fer perquè no sabia que ell estava enfadat. És més, ha explicat que quan es va assabentar, va decidir trucar-li, però aquest no li va agafar el telèfon.

Carmen, per part seva, ha contat que sí que li va enviar un missatge, però que tampoc li va respondre: «Entenc que estava molt enfadat i que per això no em va contestar». Així mateix, ha reconegut que la seva progenitora va realitzar comentaris que van ser desafortunats i que entenen que dolguessin a Vázquez i a la seva família: «Ella s'excedeix, no amb maldat. Fa comentaris públics que haurien de ser privats». És més, totes dues germanes han matisat que la seva mare no va ser conscient en cap moment del mal que va poder fer.

En aquest punt, Terelu Campos ha manifestat que, no obstant això, «no és necessari que s'hagi arribat on s'ha arribat. Cal parar això». És més, sobre les declaracions de Jorge Javier Vázquez sobre les Campos, a les quals ha denominat «clan malalt», ha dit que «és una persona impulsiva que solta tot el que té dins... Em costa pensar que tingui un sentiment lleig cap a mi. Tampoc entenc que s'arribi a això, la causa-efecte ha estat desproporcionada».

Les Campos més sinceres

Per acabar, Terelu ha volgut enviar un missatge 'alt i clar' als qui aquests dies han atacat durament a la seva mare, a la seva germana i a ella mateixa. Així, ha dit: «Les nostres famílies sofreixen. Algú, alguna vegada, en aquests anys s'ha plantejat el dolor de la meva mare quan ha deixat anar el que li ha donat la gana? Ha pensat que jo tinc una mare, una filla, una família? Les famílies les tenim tots, no uns sí i altres no».

El punt final a la intervenció de les Campos l'ha posat la presentadora de 'Viva la vida', Emma García. I és que aquesta no sols ha destacat que ha vist a les germanes més trencades que mai, sinó que els ha donat l'enhorabona per les seves paraules. Ho ha fet dient: «M'ha agradat que reconeguéssiu que María Teresa s'excedeix, que hàgiu entès a l'altra part».